Mikko Rantanen johdatti Coloradon voittoon San Josesta – mukana kaikissa maaleissa!

Mikko Rantanen NHL-kausi

Mikko Rantanen johdatti joukkueensa Colorado Avalanchen voittoon viime yönä San Jose Sharksia vastaan pelatussa vierasottelussa. Rantanen oli mukana jokaisessa Avalanchen neljästä maalista.

San Jose Sharks ja Colorado Avalanche kohtasivat toisensa viime yönä NHL:ssa. Suomalainen Mikko Rantanen toimi voiton takuumiehenä, kun Colorado kävi hakemassa tyylipuhtaan 4-0 -vierasvoiton.

Rantanen aloitti ottelun maalitehtailun toisessa erässä. Rantanen sai syötön Nathan MacKinnonilta ja iski kiekon vastustamattomasti verkkoon.

Kolmannessa erässä Samuel Girard iski kiekon reppuun Rantasen syötöstä ja siirsi Avalanchen kahden maalin karkumatkalle. Gabriel Landeskog vei joukkueensa jo kolmen maalin johtoon ylivoimalla ja tähänkin maaliin Rantanen merkkautti syöttöpisteen.

Rantanen viimeisteli itse lukemat 4-0 kolmannen erän loppupuolella Nazem Kadrin ja Landeskoking syötöistä.