Mikko Rantanen iski kiekon kertaalleen verkkoon – vietti kuitenkin kahden maalin iltaa

Mikko Rantanen

Colorado Avalanchen suomalaistähti Mikko Rantanen jatkoi kuumaa virettään NHL:ssä. Viime yön ottelussa Calgary Flamesia vastaan Rantanen sai kiekon verkon perukoille kertaalleen, mutta vietti silti kahden maalin iltaa.

Mikko Rantasen otteet viime aikoina NHL:ssä ovat olleet tulikuumia. Viime yönä Rantanen ylitti 30 maalin rajan tällä kaudella merkkauttamalla tililleen kaksi maalia.

Rantasen ensimmäinen maali syntyi komealla laukauksella suoraan syötöstä. Kova laukaus painui vastustamattomasti ohi Jacob Markströmin.

Mainos:

Rantasen toinen maali syntyi erikoisella tavalla. Maalia ei nimittäin koskaan syntynyt – tai siis kiekko ei koskaan päätynyt verkon perukoille. Rantanen oli iskemässä kiekkoa Calgaryn tyhjänä ammottaneeseen maaliin ja häntä rikottiin tilanteessa rangaistuksen arvoisesti. Tilanne tuomittiin niin, että suomalaiselta vietiin tilanteessa selvä maalintekopaikka tyhjään maaliin, jolloin rikkeen myötä tilanne tuomittiin maaliksi.

Mikko Rantanen viettää kahden maalin iltaa – kiekko maaliin kuitenkin vain kerran

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1615940070006980610

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Colorado Avalanchen vierasvoitto Calgarysta oli todellista suomalaisten – tai tarkalleen ottaen turkulaisten – juhlaa. Coloradon jokaisesta neljästä osumasta vastasi turkulainen, kun Mikko Rantanen naulasi kaksi osumaa ja Artturi Lehkonen pääsi niin ikään kahdesti juhlimaan maalia.