Mikko Rantanen jatkoi pisteputkeaan – maalasi kahdesti Ottawan verkkoon

Mikko Rantanen Colorado-Ottawa

Mikko Rantanen on ollut viime aikoina kovassa iskussa, ja tämä vire sai jatkoa Ottawa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa.

Colorado oli jopa kahden maalin takaa-ajoasemassa vielä toisen erän loppupuolella, mutta 4-2-tilanteessa maalihanat aukesivat kunnolla ja Avs poistui paikalta 4-7-vierasvoiton kera.

Rantasen illan ensimmäinen osuma nähtiin avauserässä, kun hän löi polvea jäähän ja ohjasi Cale Makarin syötön verkon perukoille. Suomalaishyökkääjän illan toinen syntyi päätöserässä, kun Nathan MacKinnon jakoi kiekon Rantaselle ja tämä latasi rannelaukauksen Senantorsin maaliin.

Mainos:

Rantanen venytti pisteputkensa nyt kahdeksaan otteluun. Tuon putken aikana hän on tehtaillut peräti 14 pistettä (6+8). Kauden 45 ottelun yhteissaldo on suomalaisen osalta niin ikään komeaa luettavaa: 24+34=58.

Coloradon maalilla Justus Annunen pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa ja suoriutuikin urakastaan komeasti, sillä neljästä päästetystä maalista huolimatta tilille kertyi 36 torjuntaa. Koko NHL-uralla matsi oli Annuselle viides.

Tsekkaa myös: Kaapo Kakko is back! – Painoi one-timerin sisään Mika Zibanejadin passista

Mikko Rantanen tehtaili kaksi maalia:

Jos videot eivät syystä tai toisesta näy, voit katsoa ne myös Hockey Dailyn X-tilillä.