Tältä näyttää, kun kaikki onnistuu – Mikko Rantanen viimeisteli erikoisesta asennosta ja rikkoi 26 vuotta vanhan seuraennätyksen

Mikko Rantanen

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen on kuumassa vireessä. Suomalaishyökkääjä viimeisteli jo kauden 23 osumansa ja rikkoi 26 vuotta vanhan seuraennätyksen.

Mikko Rantasen paluu NHL-kaukaloihin joulutauon jälkeen sujui tutuissa merkeissä. Suomalainen iski osuman, kun Colorado Avalanche joutui taipumaan Arizona Coyotesin vieraana lukemin 6-3.

Jotain Rantasen kuumasta vireestä kertoo se, että mies viimeisteli osumansa varsin eriskummallisesta asennosta.

Mainos:

Rantaselle osuma oli kauden 23. Suomalaisen joulukuu on ollut erityisen kuuma, sillä Rantanen on nakuttanut pelkästään joulukuun aikana 11 osumaa. Tällä suorituksella suomalainen rikkoi Avalanchen 26 vuotta vanhan seuraennätyksen, joka oli Joe Sakicin ja Adam Deadmarshin nimissä. Deadmarsh iski joulukuussa 1996 ja Sakic joulukuussa 1995 kymmenen osumaa, Rantanen on laittanut tästä yhdellä paremmaksi. Avalanchella on jäljellä vielä yksi ottelu tämän kuukauden aikana, joten Rantasella on mahdollisuus parannella tätä ennätystä vielä lisää.

Mikko Rantanen iskee osuman erikoisesta asennosta

https://twitter.com/ViaplayUrheilu/status/1607972142427303938

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.