Mikko Rantanen alusti yv-osuman huimalla tavalla – tuikkasi no-look-passin omien jalkojen välistä

Mikko Rantanen yv-passi Colorado-Vegas

Mikko Rantanen keräsi kaksi syöttöpistettä, kun Colorado Avalanche kaatoi Vegas Golden Knightsin keskiviikon NHL-kierroksella lukemin 3-0.

Ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä nähtiin kaksi ylivoimaosumaa, jotka molemmat viimeisteli Valeri Nichushkin – ja joihin molempiin esityön tarjoili Rantanen.

Avauserässä Rantasen maalin takaa lähtenyt syöttö löysi Nichushkinin, ja tämä löi pelivälineen sisään. Todellista herkkua oli tarjolla toisessa erässä, kun viivaveto meni ohi, mutta Rantanen oli tilanteessa hereillä. Hän nappasi kiekon haltuunsa maalin taustalla ja lähetti omien haarojensa välistä taaksepäin syötön, joka tavoitti Nichushkinin – eikä tämä jättänyt auennutta paikkaa käyttämättä.

Päätöserässä Logan O’Connor onnistui vielä maalinteossa, minkä myötä loppulukemat kirjattiin 3-0. Voitto oli Avalanchelle jo kuudes viimeiseen seitsemään peliin. Vegasilla puolestaan on vaikeampaa, sillä viimeiset yhdeksän matsia ovat tuoneet vain kaksi voittoa tilille.

Katso myös: Esa Lindell lähetti mahtavan lättysyötön – Roope Hintz painoi kiekon yv-hyökkäyksestä uuniin