NHL:ssä täysin hullu ottelu: Minnesota ja Vancouver takoivat 17 osumaa – kolmelle pelaajalle hatullinen

Minnesota Wild Vancouver Canucks

Minnesota Wild ja Vancouver Canucks laittoivat maanantain NHL-kierroksella pystyyn täysin uskomattoman maali-iloittelun.

Matsista ei ainakaan käänteitä puuttunut, sillä vierasjoukkue Canucks eteni toisessa erässä jo 2-5-johtoon, mutta Mats Zuccarellon erän lopulla nähty kavennus loi uskoa kotijoukkueeseen.

Kolmannen erän alussa alkoikin sitten tapahtua, kun Wild mätti peräti 5 osumaa ja yhtäkkiä lukemat olivatkin 8-5.

Illan henkeen toki sopi sekin, että Canucks nousi vielä maalin päähän 8-7-tilanteeseen, mutta lopulta kahden tyhjiin syntyneen osuman myötä Minnesotan voittolukemat kirjattiin 10-7.

Ottelussa nähtiin peräti kolme hattutemppua. Kotijoukkueen puolelta kolmesti osuivat kuuden tehopisteen (3+3) iltaa viettäneet Kirill Kaprizov sekä Joel Eriksson, kun taas vieraiden puolelta hattutempun kirjasi J.T. Miller (3+1).

Edellisen kerran kolme hattutemppua samassa ottelussa oli nähty vuonna 1992, kun Los Angeles Kingsin Luc Robitaille, Mike Donnelly ja Jari Kurri maalasivat kolmesti mieheen 11-4 päättyneessä ottelussa San Jose Sharksia vastaan.

Minnesota-Vancouver: Ottelun maalikooste

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.