Pelottava tilanne Helsingissä – Miro Nalli tipahti jäähän kesken ottelun

Miro Nalli loukkaantuu pelottavan näköisesti

Tiistai-illan liigakierroksella pelottavin hetki nähtiin Helsingissä HIFK:n ja Vaasan Sportin välillä. Sportin Miro Nalli tipahti yhtäkkiä kesken ottelun pelin ulkopuolella jäähän ja hänet talutettiin ulos kaukalosta.

Tiistai-illan liigakierroksen pelottavin ja puhuttavin tilanne nähtiin Helsingissä, kun HIFK kaatoi kotikaukalossaan Vaasan Sportin lukemin 5-3.

Itse ottelu ei muodostunut klassikoksi, mutta loukkaantumisia nähtiin senkin edestä. HIFK:lle huolia aiheutti Roope Taposen loukkaantuminen. Sportin puolelta pelottavia hetkiä nähtiin, kun hyökkääjä Miro Nallin ottelu jäi kesken.

Mainos:

Nallin tilanne herätti huolta jokaisessa ottelua seuranneessa kiekkofanissa. Nallin vauhti hidastui hiljalleen, kunnes hyökkääjän jalat pettivät alta kokonaan. Vaasalaispelaaja talutettiin pukusuojiin, josta hänet vietiin ambulanssilla tarkempiin tutkimuksiin. Nallin kunnosta ei vielä ole tarkempaa tietoa, mutta ambulanssiin hän oli kävellyt omin jaloin.

Nalli sai kovan iskun päähänsä ottelussa Ilvestä vastaan viikko sitten. Ottelu oli hyökkääjälle ensimmäinen tuon iskun jälkeen.

Miro Nalli tipahtaa jäähän pelottavan näköisesti

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Lue myös: Nuorten Leijonien otteluohjelma MM-kisoihin selvillä