Mistä näet vuoden 2024 jääkiekon MM-kisojen ottelut?

Leijonat jääkiekko TV5 Leijonien kentälliset Suomi - Ruotsi Karjala-turnaus antti mäkinen jääkiekon

Vuoden 2024 jääkiekon MM-kisojen televisiointi muuttuu viime vuosista, sillä tällä kertaa TV-oikeudet ovat Viaplayn hallussa.

Näin katsot Jääkiekon MM-kisat TV:stä

Jääkiekon MM-kisat 2024 tulevat tietysti suorana lähetyksenä TV:n puolelta, mutta hieman erilaisella kuviolla kuin aikaisemmin. Viime vuosina MM-kisapelit ovat tulleet MTV3:n ja C Moren kautta. Nyt ainoastaan MTV3 näyttää Leijonien ottelut, jotka Suomessa on pakko näyttää ilmaiskanavan puolella. Viaplaylla ei tätä mahdollisuutta ollut omien kanavien kautta, joten yhteistyö MTV:n kanssa mahdollistaa Leijonien otteluiden tarjoamisen ilmaiseksi.

Kaikki muut ottelut, kuten myös kaikki Leijonien ottelut tulevat maksullisen Viaplayn kautta. Leijonien pelit selostaa Antti Mäkinen, joka on tuttu Viaplayn NHL-lähetyksistä. Muut selostajat MM-kisoissa ovat Niki Juusela, Jussi Eskola, Tero Kainulainen, Velja Engström ja Mikko Aaltonen.

Mainos:

Viaplaylla on myös kattava asiantuntijatiimi, joka analysoi MM-kisojen otteluita studiolähetyksissä. Asiantuntijoina nähdään ainakin Riku Helenius, Esa Pirnes, Ossi Väänänen, Jussi Jokinen, Ville Nieminen ja Mikko Lehtonen.

MM 2024 Otteluohjelma on julkaistu ja kisat starttaavat perjantaina 10. toukokuuta. Leijonien osalta ensimmäinen ottelu on ohjelmassa heti avauspäivänä kisaisäntä Tshekkiä vastaan. Näin ollen Viaplayn tiimi pääsee heti syvään päähän uuden tuotteensa kanssa, kun Maikkarin lähetyksiin tottunut kriittinen lätkäkansa saa ensimmäisen maistiaisen siitä, mitä tuleman pitää.

Leijonien pelit MM-kisoissa 2024:

10.5. 21.20 Tshekki−Suomi
12.5. 13.20 Suomi−Iso-Britannia
13.5. 17.20 Norja−Suomi
16.5. 17.20 Suomi−Latvia
18.5. 17.20 Kanada−Suomi
20.5. 21.20 Suomi−Tanska
21.5. 21.20 Suomi−Sveitsi