Jääkiekon MM-kisojen Fan Zone – tällainen on tämän vuoden fanialue

Jääkiekon MM-kisojen Fan Zone

Jääkiekon MM-kisojen Fan Zone tarjoaa faneille tapahtumaa läpi kisojen. Tampereella Nokia-areenan tuntumassa sijaitsevalla alueella on useita vaihtuvia artisteja viihdyttämässä kiekkokansaa.

Jääkiekon MM-kisoihin lippuja on tarjolla vain rajatusti ja moni halukas jää ilman pääsylippua otteluihin. Myös kisaturistit, jotka eivät pääse tai jostain syystä halliin sisään halua, on huomioitu Tampereella.

Nokia-areenan kupeeseen nousee tänäkin vuonna jääkiekon MM-kisojen oma Fan Zone. Alueella voit seurata otteluita suorana lähetyksenä, Leijonien ottelut esitetään aina isoimmalta screeniltä. Lisäksi alueella voit vierailla MM-kisojen kumppaneiden aktivointipisteillä sekä nauttia hyvästä musiikista ja muusta viihdykkeestä.

Mainos:

Tänä vuonna Fan Zonen pääteltalla on oma DJ sekä bilebändi vaihtuvilla artisteilla. Esiintymässä ovat Ramses II, Noora Louhimo, Ville Pusa, Pete Parkkonen, Costello Hautamäki, Jussi Selo, Sami Hintsanen ja Poju.

Pelipäivien aikana alueella on luvassa ennakointeja, tietovisoja, legenda-vierailuja sekä myös kisojen maskotti Spiky on tavattavissa Fan Zonella. Juontajina toimivat Sami Hintsanen ja Tatu Rouvali.

Lauantaina 13. toukokuuta Fan Zonella seurataan MM-kisojen yhteydessä myös Euroviisuja.

MM-kisojen Fan Zone – tarjoilut ja juomat

Fan Zone Tampereella tarjoaa kiekkofaneille myös purtavaa ja juomista, sillä paikalla on erilaisia myyntikojuja. Ruoka on tuttuun tapaan street food -henkistä. Juomavalikoimasta löytyy niin alkoholitonta kuin alkoholillista vaihtoehtoa.

Tämän lisäksi paikan päältä on mahdollisuus ostaa MM-kisojen virallisia fanituotteita, kuten myös Suomen fanikamaa.

MM-kisojen Fan Zone eli fanialue sijaitsee Tampereella P-Asema-pysäköintihallin katolla Asemankannella. Fanialue on avoinna kahden ottelun päivinä klo 14:00-01:00 välisenä aikana ja vastaavasti kolmen ottelun päivinä klo 11:00-01:00. Fan Zone muuttuu joka päivä kello 20:00 K18 -alueeksi. Alkoholin myynti päättyy kello 00:00.