Suomi – Norja kohtaavat avauspäivänä – näin katsot ottelun TV:stä

Norjalla Pikkuleijonat Juraj Slafkovsky Topi Rönni Rasmus Kulmala Lukko 2-divisioonassa Jääkiekon MM-kisat Nuorilla Leijonilla Saksa Topi Rönni Sanni Hakala Praha TUTOn Tappara SM-liigapelaaja CSKA Moskovalta Jääkiekon Alex Galchenyuk nettipelit Liigalta Entinen SM-liigapelaaja Ehdoton vankeusrangaistus entinen liigapelaaja murtautui taloon Fani voittaa auton Ilmaveivimaali Eemeli Räsänen Väkivaltaa Tappara Liigassa Aron Kiviharju Janne Laakkonen Austin Watson Jääkiekon Suomi Aleksei Zhamnov Dominik Hasek Salavat Johan Motin Kärpät - Ilves Aatu Räty Juhamatti Aaltonen suomalaiset Hartwallin Jutila Markus Granlund Raimo Summanen Liigapörssi pilalle jääkiekko Liiga kolmosdivisioona New York Islanders KooKoo Ässät HIFK Dale Hawerchuk KalPa TPS NHL Markus Granlund Nigel Dawes NHL-seura Jokerit Tallinnassa IIHF Tappara Liiga mestis HPK dopingpanna CHL Lukas Radil SKA Pietari TPS Lukko Andreas Lilja nhl jääkiekko liiga khl Harri Tikkanen Aleksi Peltonen TUTO

Jääkiekon MM-kisat käynnistyvät perjantaina ja heti avauspäivän iltaan on tarjolla Suomi – Norja -ottelu.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Norja

Leijonat saa ensimmäisessä ottelussa vastaansa Norjan, jolla ei pitäisi rehellisesti sanottuna ollaan mitään mahdollisuuksia voittoon. Suomella on ylivertainen materiaali vastustajaansa verrattuna, minkä lisäksi myös pelitavalliset jutut antavat hurjan edun Jukka Jalosen miehistölle. Kun tähän lyödään vielä kotiyleisön armoton tuki päälle, niin perjantai-illan viihdepaketti on tarjolla.

Suomelle varmasti alkulohkovaihe on vielä taktisten asioiden harjoittelua kohti tosipelejä, mutta se on kuitenkin fakta, että myös voittoja on napattava ja vaativa kotiyleisö ei varmastikaan katso lepsuilua.

Mainos:

Suomen ja Norjan välinen ottelu käynnistyy perjantaina klo 20:20 ja sen katseluun on tarjolla monta erilaista tapaa. Maksullinen C More tarjoaa kattavan mahdollisuuden pelin katsomiseen, mutta tämän lisäksi tarjolla on erilaisia live stream -palveluita, joista ottelun näkee kokonaan ilmaiseksi. Myös MTV3 lähettää taiston TV:n kautta ilmaiseksi.

Löydätkin siis varmasti mieleisen vaihtoehdon kamppailun katsomiseen makumieltymyksiesi mukaan. Jääkiekon MM-kisojen televisiointi onkin siis hyvissä käsissä koko turnauksen ajan.

Alla kooste vastaavan ottelun viime vuoden koostepätkä.