Montreal murskasi Philadelphian – Jesperi Kotkaniemi osui kahdesti

montreal jesperi kotkaniemi NHL

Montreal Canadiens laittoi ottelusarjan tasoihin NHL:n pudotuspeleissä, kun se löi Philadelphia Flyersin murskaavasti numeroin 5-0.

Philadelphia Flyers oli vienyt ensimmäisen ottelun nimiinsä ja joukkue lähti myös toiseen otteluun selvänä suosikkina. Jo avauserä kuitenkin osoitti, että Montreal on todellakin valmiina kamppailuun. Flyers saikin ensimmäisen laukauksen maalia kohti vasta reilun 16 minuutin pelin jälkeen.

Erätauolle lähdettiin Montrealin 2-0-johdossa, kun Tomas Tatar ja Jesperi Kotkaniemi onnistuivat maalinteossa.

Ottelu ratkesi lopullisesti toisessa erässä, kun Canadiens osui jälleen kahdesti ja eteni jo 4-0-johtoon. Toisessa erässä suomalaismaalista vastasi Joel Armia, jolle osuma oli koronatauon jälkeen ensimmäinen.

Myös 3. erässä nähtiin vielä yksi osuma, kun Jesperi Kotkaniemi iski illan toisellaan loppunumeroiksi 5-0.