Naisleijonat Pekingin olympialaisiin valittu

Naisten MM-kisojen otteluohjelma Naisleijonien kentälliset Naisleijonat olympialaisiin Pasi Mustonen Suomen kentälliset Naisleijonat joukkue Jääkiekon naisten MM-kisat Tshekki

Naisleijonien päävalmentaja Pasi Mustonen on valintansa tehty ja Naisleijonat olympialaisiin 2022 on valittu. Pekingissä mukana ei ole maailman parhaanakin naismaalivahtina pidetty Noora Räty.

Torstai-iltana saatiin vahvistus sille, että maailman parhaimpien naismaalivahtien joukkoon lukeutuva Noora Räty ei ole Naisleijonien joukkueessa Pekingin olympialaisissa.

Pasi Mustonen on valintansa tehnyt ja Naisleijonat olympialaisiin 2022 on valittu. Maalivahtitrion muodostavat Anni Keisala, Meeri Räisänen sekä Eveliina Mäkinen.

Mainos:

Discovery+:n haastattelussa Mustonen kommentoi puhuttaneita maalivahtivalintoja mielenkiintoisella tavalla. Mustonen sanoi, että ykkösmaalivahdiksi ehdolla olivat Keisala sekä Räty, joista Keisala valittiin ykkösvahdiksi Calgaryn MM-kisojen loistavien otteiden myötä. Tästäkään huolimatta Räty ei mahtunut kisakoneeseen vaikka sitten kakkosvahdin rooliin.

Naisleijonat Pekingin olympialaisiin 2022:

Maalivahdit:

Mäkinen Eveliina
Räisänen Meeri
Keisala Anni

Puolustajat:

Hiirikoski Jenni
Rantala Sanni
Viitasuo Ella
Laitinen Nelli
Tuominen Minttu
Savolainen Ronja
Karjalainen Sini

Hyökkääjät:

Holopainen Elisa
Vanhanen Sanni
Nieminen Petra
Hakala Sanni
Vainikka Viivi
Liikala Julia
Karvinen Michelle
Sundelin Sofianna
Nylund Jenniina
Niskanen Tanja
Tapani Susanna
Vesa Emilia
Tulus Noora

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.