Koominen pomppumaali ratkaisi – Naisleijonat eteni MM-kisojen välieriin

Naisleijonat MM-kisat

Naisleijonat eteni MM-kisojen välieriin ja sen myötä mitalipeleihin, kun se kaatoi torstaina pelatussa puolivälierässä Sveitsin.

Ottelu ei lähtenyt sinipaitojen kannalta mairittelevasti liikkeelle, sillä peliä oli takana vain puolisentoista minuuttia, kun Ivana Weyn rystyveto upposi luvattoman helposti Sanni Aholan vartioimaan maaliin.

Suomi tuli kuitenkin tasoihin erän puolivälin jälkeen Petra Niemisen osumalla – ja toisessa erässä Susanna Tapanin kihaus muutti lukemat 2-1:een.

Päätöserän alussa Nelli Laitinen leikkasi hyökkäysalueen keskustaan ja kiekko löysi lopulta todellisen tuuripompun saattelemana tiensä Sveitsin maaliin.

Enempää osumia ei nähty, joten Suomen voittolukemat kirjattiin 3-1. Alkusarjassa Naisleijonat oli päihittänyt Sveitsin 5-2.

Välierissä vastaan asettuu joko Kanada tai USA, joille kummallekin Suomi hävisi alkulohkossa. Kanadaa vastaan Naisleijonat tosin pelasi jopa yllättävän tasaisen ottelun, vaikka loppulukemat kirjattiinkin 1-4.

Nelli Laitinen muutti lukemiksi 3-1 koomisen sorttisella osumalla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Discovery Sportin X-tilillä.