Naisleijonat sai tylyä kyytiä USA:lta – pronssiottelu kutsuu

Naisleijonat USA MM-välierä 2024

Naisleijonat ei onnistunut antamaan USA:lle vastusta MM-kisojen välierässä vaan jenkit marssi finaaliin tylyn 5-0-voiton kera.

USA tuli jo avauserään todella vahvasti ja voitti erän laukaukset 22-4, mutta siitä huolimatta joukkue onnistui tehtailemaan vain yhden osuman, kun Hannah Bilka onnistui.

Toisessa erässä sama meno jatkui; osumia nähtiin jälleen vain yksi kappale, kun Laila Edwards maalasi ylivoimalla, mutta laukaukset menivät jenkeille 21-4.

Päätöserässä ketsuppipullo aukesi sitten hieman rajummin, kun Edwards sinetöi kahdella maalillaan hattutemppunsa, minkä päälle Savannah Harmon iski vielä 5-0-osuman.

Nämä olivat myös ottelun loppulukemat. Matsin laukaukset kirjattiin lopulta USA:n hyväksi 55-15 ja Sanni Aholalle kirjattiin Naisleijonien maalilla peräti 50 torjuntaa.

Pronssiottelussa Suomi kohtaa Tshekin, joka hävisi oman välieränsä Kanadalle lukemin 4-0. Myös tämä ottelu noudatti täysin samaa kaavaa, sillä vaahteralehtipaidat veivät laukaukset nimiinsä 47-9.

Naisleijonat oli voimaton USA:ta vastaan:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Discovery+ Sportin X-tilillä.