Nazem Kadrilta hämmentävän välinpitämätöntä pelaamista – löysä pelaaminen maksoi kaksi maalia omiin

Nazem Kadri

Calgary Flamesin Nazem Kadri esiintyi varsin välinpitämättömästi ensimmäisen erän lopulla Chicago Blackhawksia vastaan. Kadrin löysä pelaaminen maksoi joukkueelleen maalin.

Tiukasti lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta taisteleva Calgary Flames koki kirvelevän tappion viime yönä, kun Chicago Blackhawks kävi hakemassa Calgarysta 4-3 -vierasvoiton.

Chicagon ottelun toinen maali syntyi ensimmäisen erän lopussa ja sitä edelsi melkoinen koomailu Nazem Kadrilta. Kadri menetti ensin kiekon hyökkäyspäässä siniviivalla melko löysältä näyttäneen pelaamisen jälkeen. Kadri luisteli kiekkoon omassa päädyssä ensimmäisenä, mutta pelasi välinpitämättömästi kiekkoa oman maalin taakse, josta kiekko päätyi Chicagon Boris Katchoukin lapaan. Katchouk löysi maalin edestä Jujhar Khairan, joka iski kiekon verkkoon.

Myös Blackhawksin kolmannessa maalissa kiekko vietiin Kadrilta tylysti keskialueella ja tämän jälkeen käytiin iskemässä Flamesin verkkoon. Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Nazem Kadri löysäilee ja Chicago rokottaa

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Flames on nyt kahden pisteen päässä lännen viimeisestä pudotuspelipaikasta. Sillä on neljä ottelua jäljellä, edellä oleva Winnipeg Jets pääsee kaukaloon vielä viisi kertaa.