NHL-ennakko: Florida Panthers – Boston Bruins | Tähän ottelu ratkeaa

Aleksander Barkov Florida-Boston

Florida Panthers pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan sarjan katkaisemista kotikaukalossa, kun sarja jatkuu tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Boston vei ottelusarjan ensimmäisen ottelun nimiinsä, mutta tämän jälkeen Florida on napannut kolme voittoa putkeen. Panthers on osoittanut olevansa mestaruustason joukkue, kun taas Bostonilla paukut on loppunut kesken. Tähän päälle Brad Marchand oli sivussa loukkaantumisen vuoksi neljännen ottelun, mikä on valtaisa menetys Bruinsille. Jos Marchand on pois myös viidennestä ottelusta, niin viimeisetkin toivon rippeet lähtevät pois.

Floridan kannalta ihanteellinen tilanne on se, että joukkue voi lähteä pelaamaan vastustajan kanssa aivan minkä tyylistä jääkiekkoa vaan. Panthersilla ei ole oikeastaan mitään heikkouksia, mutta vahvuuksia on senkin edestä. Tässä sarjassa Aleksander Barkov on noussut tehojenkin valossa aivan omalle tasolleen, joten ei ole ihme, että suomalaisen kohdalla on jo alettu puhumaan pudotuspelien MVP:lle annettavasta pokaalista.

Mainos:

Ottelun ratkaisut tullaan näkemään hyökkäyksen leveydessä, sillä esimerkiksi Panthersin 3. ketju on pystynyt tekemään tärkeitä tehoja. Bostonilla linjasto on huomattavasti kapeampi.

Florida on niin monella osa-alueella Bostonia edellä, joten sarjan pitäisi katketa viidennessä ottelussa. Tämä on varmasti myös Floridan tahtotila, jotta joukkue pääsee mahdollisimman vähäisillä haavoilla eteenpäin ja saa lepoaikaa ennen seuraavaa koitosta.

Tämän johdosta esimerkiksi Coolbetin tarjoama 1.80 kerroin Floridan voitosta on hyvä pelivalinta tulevalle yölle.