NHL-pelaajat tulossa innoissaan MM-kisoihin – Jukka Jalonen avasi tilannetta

Suomen maajoukkue Leijonat Jukka Jalonen nhl-pelaajat leijonat

NHL-pelaajat ovat jokavuotinen puheenaihe jääkiekon MM-kisojen ympärillä. Nyt Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen avasi sanaisen arkkunsa tämän kevään tilanteen osalta.

Jalonen ja Suomen maajoukkueen GM Jere Lehtinen palasivat viime perjantaina Pohjois-Amerikan reissulta, jonka aikana heillä oli mahdollisuus jutella useammankin NHL-pelaajan kanssa tulevista kisoista.

– Tavattiin 11 pelaajaa, ja ensi lauantaina lähdetään uudestaan. Ollaan taas viikko ja nähdään suunnilleen saman verran pelaajia, Jalonen kertoi Iltalehdelle.

Jalonen kertoo, että yleistasolla jäi sellainen tuntuma, että halukkutta leijonapaitaan löytyy.

– Henki NHL-pelaajien keskuudessa maajoukkuetta kohtaan on hyvä, mutta se ei vielä takaa mitään, päävalmentaja muistutti.

Positiivinen aspekti NHL-pelaajien mukanaololle on tänä keväänä se, että monilla on taskussaan pitkä sopimus, joten siitä syystä kieltäytymisiä ei tulla suurissa määrin näkemään.

Varjon MM-kisojen ylle luo kuitenkin tässä kohtaa jokin aivan muu kuin NHL-pelaajien mahdolliset kieltäytymiset, tai vastaavat asiat. Turnaus on nimittäin vaarassa peruuntua kokonaan maailmalla leviävän koronaviruksen vuoksi.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme, kun jotain uutta ilmenee.