NHL:n konferenssifinaalit käyntiin vauhdilla – Colorado ja Edmonton mässäilivät maaleilla

NHL:n konferenssifinaalit

NHL:n konferenssifinaalit saatiin käytiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ryminällä. Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers laittoivat konferenssifinaalien alun kunniaksi käyntiin todelliset maalijuhlat.

NHL:n konferenssifinaalit polkaistiin käyntiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers kohtasivat toisensa.

Monesti jääkiekon pudotuspeleissä nähdään tarkkaa työskentelyä puolustuspäässä, mutta ainakin ensimmäinen ottelu Coloradon ja Edmontonin välillä lupailee jotain aivan muuta. Konferenssifinaalit nimittäin saatiin käytiin peräti 14 osuman maalijuhlilla.

Colorado karkasi ensimmäisessä kahdessa erässä jo kolmen maalin johtoon, kun tilanne oli toiselle erätauolle lähdettäessä 7-4. Edmonton tuli kuitenkin kolmannessa erässä maalin päähän iskien kaksi ensimmäistä osumaa viimeisessä erässä. Gabriel Landeskog kuitenkin iski loppulukemat 8-6 tyhjään verkkoon.

Ottelun suomalaisista Mikko Rantanen merkkautti kaksi tehopistettä iskien tehot 1+1. Artturi Lehkoselle merkittiin yksi syöttöpiste, Edmontonin Jesse Puljujärvi jäi tehoitta. Mikko Koskinen vaihdettiin kesken toisen erän Edmontonin maalille, Koskisen selän taakse tehtiin ottelussa yksi osuma.

NHL:n konferenssifinaalit käyntiin maalijuhlilla

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.