NHL:n pelaajayhdistys hyväksyi suunnitelman 24 joukkueen pudotuspeleistä

NHL-asiantuntijat Tuukka Rask nhl NHL:n pudotuspelit acme world sports nhl-pudotuspelien tuukka raskin

NHL-kauden jatkuminen on yhden pykälän lähempänä, sillä pelaajayhdistys hyväksyi ehdotelman 24 joukkueen pudotuspeleistä.

Maailman paras kiekkoliiga on ollut muiden sarjojen tapaan tauolla, mutta jatkoa on suunniteltu ahkerasti ja kaikki mahdolliset skenaariot on käyty läpi. Tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto on pelata kausi loppuun 24 joukkueen pudotuspeleissä.

Tuo sai hyväksynnän myös NHL:n pelaajayhdistykseltä, joka kuitenkin lisäsi, että muutamia kohtia täytyy vielä neuvotella.

Mainos:

Ideana olisi, että molempien konferenssien neljä parasta joukkuetta selvittää sijoitukset keskenään, kun taas sijoilla 5-12 olevat joukkueet pelaavat samaan aikaan pudotuspelien avauskierroksen paras viidestä -systeemillä. Tämän jälkeen pudotuspelit jatkuisivat normaaliin tapaan paras seitsemästä -systeemillä.

Ongelmia riittää kuitenkin vielä ennen kauden aloittamista, sillä seuraavaksi tarvisi päättää, että missä pelit pelataan, jotta kaikkien terveys pystytään takaamaan. Tämän lisäksi Eurooppaan palanneiden pelaajien pääsy Pohjois-Amerikkaan on kysymysmerkki, koska rajat ovat suljettuna.

Uutistoimisto AP:n mukaan tämä kausi saattaa venyä aina syyskuulle asti, jolloin seuraavan kauden alkaminen voi venähtää jopa tammikuulle.