MTV: Nick Ritchie syyttää Markus Nurmea kovin sanoin sekoamisestaan – ”Teki halpoja ja pelkurimaisia temppuja”

Nick Ritchie Kärpiltä

Kärppien Nick Ritchie sai pitkän pelikiellon Liigalta, kun mies hyökkäsi rajulla tavalla TPS:n Markus Nurmen kimppuun.

Nyt hyökkääjä avasi sanaisen arkkunsa MTV Urheilun haastattelussa, jossa mies latasi kovia syytöksiä Nurmen niskaan.

– Hän ärsytti ja oli tikkuna lihassa koko ottelun ajan. Esti kiekottomia pelaajia jatkuvasti ja teki halpoja ja pelkurimaisia temppuja. Se päättyi erittäin pelkurimaiseen liikkeeseen ja sellainen pelaaja hän vain on, Ritchie totesi MTV Urheilulle.

Mainos:

Ritchie sai Liigalta kahdeksan ottelun pelikiellon, kun mies takoi jäässä olevaa Nurmea. Kärppien ulkomaalaisvahvistus puolustaakin itseään ja syyttää TPS-tähteä tilanteesta.

– En todellakaan ole rottamainen pelaaja. Yritän pelata melko rehellisesti ja rehdisti. Nyt olen ymmärtänyt, että on olemassa pelaajia, jotka eivät pelaa sillä tavalla, ja se on vähän kurjaa, Ritchie jatkaa MTV:lle.

– Kuulin myöhemmin, että hän on ihon alle pyrkivän ärsyttäjän maineessa. Se on ilmeisesti hänen juttunsa. Se on vähän vaarallista, eikä sellaiselle pitäisi olla mitään sijaa missään liigassa. Mutta niin hän pelaa, eikä hän varmaankaan aio lopettaa sitä. Joten niin se kai sitten on, Ritchie toteaa haastattelussa.

Ritchie on pelannut toistaiseksi Liigassa 10 ottelua ja tehnyt tehot 1+4. Miehen otteet ovatkin saaneet rajua kritiikkiä ja monesta suusta häntä on kuvailtu todelliseksi floppihankinnaksi.