Niko Mikkola osui New Jerseytä vastaan – Matthew Tkachukilta upea passi takatolpalle

Niko Mikkola Florida New Jersey

Niko Mikkola siirtyi kesällä New York Rangersista Florida Panthersiin ja osui nyt ensimmäistä kertaa uuden seuransa riveissä.

Panthers tuli New Jersey Devilsiä vastaan pelattuun otteluun vahvasti. Sam Reinhart sekä Carter Verhaeghe osuivat avauserässä kerran mieheen, ja toisen erän puolivälissä oli Mikkolan vuoro maalata.

Suomalaishyökkääjä sai Matthew Tkachukilta loistavan syötön takatolpalle, eikä hän paikastaan erehtynyt.

Päätöserän alussa Panthers eteni jo neljän maalin karkumatkalle Reinhartin illan toisella, mutta tämän jälkeen Devils aloitti hurjan kirin. Sen aloitti Erik Haula, joka ohjasi ylivoimalla lukemat 1-4:ään.

Sitten osui Michael McLeod, ja reilut pari minuuttia ennen loppua Jesper Bratt toi isännät jo maalin päähän. Tasoitusta ei kuitenkaan enää nähty, joten loppulukemat olivat 3-4.