Noora Räty paljasti syyn, miksi hän ei ole mukana Naisleijonien joukkueessa – ”En missään vaiheessa ole tähdännyt elokuun MM-kisoihin”

Noora Räty

Naisleijonat julkaisi joukkueensa elokuun lopulla alkaviin naisten MM-kisoihin. Maailman parhaanakin naismaalivahtina pidetty Noora Räty loisti jälleen poissaolollaan pelaajalistassa.

Juuso Toivola teki valintansa Naisleijonien joukkueesta keskiviikkona. Maalivahtiosastolla ei nähty vieläkään erästä odotettua nimeä, kun Noora Räty ei tullut valituksi joukkueeseen. Räty kertoi Instagramissa todellisen syyn, miksi häntä ei Naisleijonien Tanskaan lähtevässä joukkueessa nähdä.

– Puhuin keväällä pitkään puhelimessa päävalmentaja Juuso Toivolan ja mv-valmentaja Vesa Virran kanssa menneestä ja tulevasta. Rakentavat ja hyvähenkiset puhelut kahden ihmisen kanssa, joita arvostan paljon, Räty kertoo.

Mainos:

Asiat suoraan sanova Räty kertoi, että hän ei missään vaiheessa edes tähdännyt syksyn MM-kisoihin.

– En missään vaiheessa ole tähdännyt elokuun MM-kisoihin, tai ollut edes ehdolla leiritykseen, saati sitten lopulliseen kisajoukkueeseen, Räty jatkoi.

Räty toivotti Naisleijonille kuitenkin tsemppiä kisoihin ja totesi, että häntä ei kisoihin voitu valita, sillä hän ei ollut missään vaiheessa edes valittavissa.