Nuorten MM-kisat saivat pelillisesti hienon startin – vain yleisö puuttuu

Antti Pennanen Nuoret Leijonat Nuorten MM-kisat Nuoret Leijonat

Nuorten MM-kisat polkaistiin käyntiin pelillisesti hienoilla otteluilla. Valitettavasti katsomot olivat kuitenkin käytännössä tyhjillään jääkiekon kotimaassa.

U20 MM-kisat pelataan poikkeuksellisesti elokuussa. Nuorten MM-kisat järjestetään Kanadassa, Edmontonissa. Jääkiekon kotimaassa on tyypillisesti arvostettu Nuorten MM-kisoja, mutta nyt kesän lopulla pelattavat kisat kärsivät valitettavasti yleisökadosta.

Toimittaja Scott Wheeler julkaisi paljon puhuvat kuvat ennen otteluiden alkua. Tshekin ja Slovakian ottelu tarjosi huippuviihdettä turnauksen avausotteluna, mutta yleisöä ei paikalla näyttänyt olevan juuri nimeksikään. Ensimmäisen kisapäivän paketoi ottelu, jossa pohjoisamerikkalaisista joukkueista tulessa oli USA. Myöskään Yhdysvallat ei Edmontonissa yleisöä halliin saanut. USA voitti ottelun Saksaa vastaan lopulta lukemin 5-1.

Mainos:

Isäntämaa Kanada pelaa avausottelunsa tulevana yönä kello 01:00 Suomen aikaa. Nähtäväksi jää, että houkutteleeko isäntämaa halliin katsojia alkulohkovaiheessa.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.