Nuorten U20 MM-kisat: USA – Suomi – kumpi painelee finaaliin?

Suomen kentälliset Nuorten Leijonien Nuoret Leijonat IIHF Suomi - Tshekki U20 MM-kisojen otteluohjelma Nuoret Leijonat Suomen kentälliset Leijonien puolivälierävastustaja Suomen kentälliset Leijonat Pikkuleijonat Leijonien kokoonpano USA - Suomi - Slovakia Nuoret Leijonat U20 Nuorten U20 MM-kisat

Nuorten U20 MM-kisat Kanadassa ovat edenneet jo välierävaiheeseen. Kanada ja Venäjä kohtaavat ensimmäisessä välierässä kello 01:00, jonka jälkeen USA ja Suomi ottavat yhteen kello 04:30. 

Suomi voitti puolivälierässä Ruotsin ja eteni välierään. Välierässä vastaan asettuu USA.

Kummankin joukkueen tie turnauksessa on ollut melko samankaltainen. Suomi ja USA kumpikin hävisivät yhden ottelun alkusarjassa ja voittivat puolivälieränsä suoraan varsinaisella peliajalla.

Mainos:

Joukkkueet kohtasivat toisensa juuri ennen joulua ja ennen U20 MM-kisojen alkua. Silloin Yhdysvallat oli vahvempi ja voitti ottelun 3-2.

Suomi lähtee otteluun altavastaajan asemasta, mutta kuten niin monta kertaa aiemmin ollaan nähty, altavastaajan asema sopii Leijonille hyvin – oli kyse sitten juniorimaajoukkueesta tai A-maajoukkueesta.

Nähtäväksi jää kykeneekö Suomi nappaamaan voiton välierässä ja etenemään finaaliin, vai kestääkö ennakkosuosikki USA paineet ja menee finaaliin.

Nuorten U20 MM-kisojen televisiointi on ollut tänä vuonna ensimmäistä kertaa Discoveryn vastuulla. Ottelut ilmaiseksi on näyttänyt television kautta TV5 ja kaikki ottelut ovat olleet katsottavissa D Play -palvelusta. Ruotsi-ottelussa Suomen otteita seurasi huima määrä silmäpareja.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen Jouni Niemisen Twitter-tililtä.

Välierä USA – Suomi alkaa tiistaiaamuna kello 04:30 Suomen aikaa. Ottelun ilmaiseksi näyttää TV5.