Olavi Vauhkonen siirtyy Sportiin – Dufva luottaa kokemukseen

Olavi Vauhkonen siirtyy Sportiin

Vaasan Sport tiedotti eilen uudesta pelaajahankinnasta, kun alkukauden Tapparassa kiekkoillut Olavi Vauhkonen liittyy Sportin joukkueeseen.

Tapparassa alkukauden aikana 16 ottelua tehoin 1+4=5 pelannut Olavi Vauhkonen, 32, liittyy Sportin joukkueeseen. Vauhkosen sopimus kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden.

Vauhkosen liityttyä vaasalaisryhmään on Risto Dufvan joukkueessa nyt peräti 10 yli 30-vuotiasta hyökkääjää. Näin ollen yli 30-vuotiaita riittäisi lähes neljään täyteen kentälliseen.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan täältä.

Vaasan Sportin tiedotteen mukaan Vauhkosen paluu kotkapaitaan on mieluisa.

– Meille tarjottiin mahdollisuutta saada tuttu ja hyväksi havaittu pelaaja takaisin Sportiin. Vauhkonen kuului kantaviin pelaajiimme edelliskaudella ja tiedämme mitä saamme. Hänen sopimuksensa kattaa tämän kauden lisäksi myös ensi kauden, joten samalla saimme kiinnitettyä yhden tärkeän palasen ensi kaudenkin joukkueeseen, sanoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

– Vauhkonen on selkeä hankinta tuloksentekoyksikköön. Hän tuo lisää mahdollisuuksia hyökkäys- ja ylivoimapelaamiseen, odotukset ovat molemmin puolin korkealla. Hieno saada Olavi takaisin Vaasaan, Jämsä jatkaa.

Sportista Tapparaan kauden 2018-19 jälkeen lähtenyt Vauhkonen ei päässyt Tapparassa missään vaiheessa sellaiseen liitoon, mitä häneltä Vaasassa oltiin nähty.

Liigan otteluohjelma on kevään osalta todella tiukka, joten vahvistukset Sportin kokoonpanoon ovat varmasti tervetulleita.