New Jerseyn kotiyleisö kuumentui hylätyistä maaleista ja heitti oluttölkkejä jäälle – Erik Haula rauhoitteli kotiyleisöä

Oluttölkit

New Jersey Devilsin ja Toronto Maple Leafsin välisessä ottelussa kotiyleisön tunteet kuumentuivat, kun Devilsiltä hylättiin useampi maali ottelussa. Kolmannessa erässä jäälle lentelivät oluttölkit.

New Jerseyn kotiyleisö ei tykännyt, kun Devilsin komea voittoputki tuli päätökseensä viime yönä kotiyleisön edessä Toronto Maple Leafsia vastaan.

Maple Leafs kävi hakemassa 2-1 -vierasvoiton New Jerseystä, vaikka Devils sai kiekon useamman kerran reppuun kuin vierasjoukkue. Devilsin maaleja kuitenkin hylättiin useampi kappale ja näin ollen loppulukemat menivät Maple Leafsin hyväksi.

Kolmannessa erässä hylätty maali kuumensi kotiyleisön tunteet toden teolla. Erik Haula sai kiekon maaliin, mutta maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen. Kotiyleisö alkoi heitellä oluttölkkejä jäälle hylkäyksen seurauksena. Suomalaishyökkääjä ja maalintekijä Haula yritti rauhoitella kotiyleisöä tilanteen jälkeen. Voit katsoa videon tilanteesta alta.