Oscar Lindberg vei Tre Kronorin johtoon toisen erän loppupuolella Leijonia vastaan – tuomaritoiminta puhutti toisessa erässä

Oscar Lindberg

Ruotsin ja Suomen välinen huippuottelu maanantai-iltana on ollut odotetun tasainen. Kahden erän jälkeen tilanne on 1-0 Ruotsille. Oscar Lindberg vei Tre Kronorin johtoon toisen erän loppupuolella.

Suomen ja Ruotsin välinen maanantai-illan huippukamppailu MM-kisoissa on ollut odotetun tasainen. Kummallakin joukkueella on ollut kahdessa ensimmäisessä erässä paikkansa, mutta vain Tre Kronor on onnistunut saamaan kiekon maaliin.

Ruotsin avausmaali merkittiin Oscar Lindbergin nimiin, joka vei Tre Kronorin hienon johtoon suoraan syötöstä laukauksellaan hienon syöttökuvion päätteeksi.

Oscar Lindberg vie Tre Kronorin johtoon

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Toisessa erässä tuomaritoiminta nousi suureksi puheenaiheeksi. Marko Anttilan rangaistus sai tunteet kuumenemaan, mutta myös Ruotsin viheltämättä jääneet rikkeet saivat somekansan kuohumaan.