Tuleeko Patrik Laine MM-kisoihin – näin Tesoman tykki itse kommentoi

Patrik Laine viettää kuivaa kautta

Patrik Laine on pelaaja, jota varmasti jokainen Leijonien kannattaja odottaa tulevan kevään MM-kisoihin Suomen joukkueeseen.

Columbus Blue Jackets kausi NHL:ssä on tulossa päätökseensä. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Patrik Laine on vapaata riistaa kevään MM-kisoihin. Laine olisi varmasti jokaiselle suomalaiselle mielekäs vahvistus MM-kisoihin, vaikka tämä kausi rapakon takana ei olekaan sujunut aivan ongelmitta.

Kuinka kiertää Maksublokit helposti? Näillä ohjeilla kierrät Maksublokit vaivattomasti, yksinkertaisesti ja turvallisesti. Näiden vinkkien avulla voit jatkaa pelaamista parhailla kertoimilla täysin laillisesti.

Mainos:

Laineelta itseltään kysyttiin ennen viime yön Nashville -ottelua, että tullaanko Tesoman tykki näkemään kevään MM-kisoissa. Laine oli hyvin vähäsanainen liittyen tuleviin kisoihin.

– Ehkä on parempi, jos en vastaa tuohon, Laine vastasi.

Laineelta udeltiin myös kiinnostusta osallistua tuleviin olympialaisiin. Olympiakisat Lainetta kiinnostaisivat kovasti.

– Jos tätä kautta miettii, niin ensin pitää huolehtia siitä, mahdunko edes joukkueeseen. Mutta maani edustaminen on aina kunnia. On paljon erilaisia tekijöitä, mutta en ole koskaan pelannut olympiailaisissa. Ne ovat ehdottomasti tavoitteeni, Laine kommentoi.