Adam Fantilli jakoi mahtavan passin – poppariosastolta palannut Patrik Laine maalasi

Patrik Laine Columbus Chicago

Patrik Laine onnistui maalinteossa, kun hän palasi katsomokomennukselta takaisin Columbus Blue Jacketsin kokoonpanoon.

Blue Jackets oli kauttaaltaan kovassa iskussa, sillä se kaatoi kotikaukalossaan Chicago Blackhawksin peräti 7-3.

Laine vastasi isäntien toisen erän lopulla syntyneestä 7-1-osumasta. Adam Fantilli jakoi laidan tuntumasta loistavan, pyörähdyksen saatteleman rystypassin, joka tavoitti Laineen maalin edestä ja suomalaishyökkääjä tuikkasi pikkumustan verkon perukoille.

Illan tehokkain oli Zach Werenski, joka merkkautti neljä syöttöpistettä. Samalla Blue Jackets sai poikki ennätyspitkäksi venyneen 9 ottelun tappioputkensa.

Laine pelasi ottelussa hieman vajaat 16 minuuttia ja laukoi kaksi kertaa maalia kohti. Murskavoitosta huolimatta tehotilasto jäi vain yhden osuman verran plussan puolelle.