Patrik Laine ratkaisi ottelun jatkoajalla – katso video!

Patrik Laine

Columbus Blue Jackets voitti viime yönä NHL:n debyyttikautta pelaavan Seattle Krakenin. Ottelun ratkaisijana oli Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine.

NHL:ään tälle kaudelle mukaan tullut Seattle Kraken pelasi viime yönä seurahistoriansa toisen runkosarjaottelun NHL:ssä. Kraken kohtasi vieraskaukalossa Columbus Blue Jacketsin.

Seattle Kraken siirtyi ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana johtoon, kun Brandon Tanev veivasi kiekon komealla tavalla maaliin toisessa erässä. Voit katsoa videon Tanevin osumasta alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Krakenin johto kesti kolmannen erän puoliväliin saakka, kunnes Eric Robinson iski kiekon maaliin ja tasoitti ottelun. Näissä 1-1 -lukemissa saatiin 60 minuuttia täyteen ja ottelu eteni jatkoajalle. Näin ollen Kraken nappasi seurahistoriansa ensimmäisen pisteen.

Kraken lähti jahtaamaan ensimmäistä voittoaan jatkoajalla, mutta Patrik Laine oli asiasta toista mieltä.

Laine sai kiekon Zach Werenskiltä keskialueella, luisteli sinisen yli, laittoi ranteet lukkoon ja iski kiekon varmasti ylähyllylle. Näin Patrik Laine merkattiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella maalintekijäsarakkeeseen. Katso videolta Laineen kauden ensimmäinen täysosuma.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan V Sport Suomen Twitter-tililtä.

Laine saalisti kauden avausottelussa tehopisteet 0+2, joten kahden ottelun jälkeen Tesoman Tykki on nakuttanut tehot 1+2=3.

Seuraavan kerran Laine on tulessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun Blue Jackets kohtaa vieraskaukalossa Detroit Red Wingsin.