Kaksi puolivälieräparia selvillä – Leijonien tuleva vastus ratkeaa tiistaina aamupäivällä

Puolivälierät Anton Slepyshev Marko Anttila Kiina Pelaajalistat Olympialaisten otteluohjelma

Pekingin olympialaisten puolivälierät lähestyvät. Kaksi puolivälieräparia on selvillä. Leijonien tuleva puolivälierävastustaja selviää pian, kun edessä on Tshekin ja Sveitsin välinen ottelu.

Pekingin olympialaisten puolivälierät pelataan keskiviikkona. Leijonat on jo tiensä puolivälieriin selvittänyt, mutta puolivälierävastustaja vielä puuttuu.

Keskiviikkoaamuna tiensä puolivälieriin selvittivät Saksan kaatanut Slovakia sekä ensimmäisiin olympialaisiin jääkiekon osalta osallistuva Tanska. Tanska kaatoi Latvian lukemin 3-2. Slovakia kohtaa puolivälierässä USA:n ja Tanska lähtee haastamaan Venäjän olympiaurheilijoita.

Mainos:
https://twitter.com/dplussportfi/status/1493472425245384706

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Suomi ja Ruotsi ovat vielä vailla puolivälierävastustajia. Leijonien tuleva vastustaja ratkaistaan tiistaina kello 10:40 alkaen, kun Tshekki ja Sveitsi ottavat mittaa toisistaan. Tshekki lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta Sveitsin voitto ei missään nimessä olisi järisyttävä yllätys.

Tre Kronorin puolivälierävastustaja ratkeaa kello 15:10 alkaen. Ruotsin puolivälierävastustaja on voittaja Kanadan ja Kiinan välisestä kohtaamisesta.