Ilveksen kokoonpanoon iso lovi – Petri Kontiola sivussa neljännestä ottelusta

Jani Nyman Ilves Petri Kontiola Marko

Ilveksen kokoonpanossa neljännessä puolivälieräottelussa on iso lovi, kun kolmannessa ottelussa loukkaantunut Petri Kontiola ei pysty pelaamaan.

Kärppien David Sklenicka jakoi kolmannessa puolivälieräottelussa vanhan liiton lonkkataklauksen, jonka kohteena oli Ilveksen Petri Kontiola. Kontiola tuli tilanteessa ikävästi luonnottomassa asennossa jäähän ja joutui tilanteen seurauksena jättämään ottelun kesken.

Tänään Oulussa on edessä Kärppien ja Ilveksen välisessä sarjassa neljäs ottelu. Joukkueiden kokoonpanot otteluun on julkaistu ja Kontiola on sivussa ottelusta. Ilves ei ole vielä tiedottanut, kuinka kauan Kontiola joutuu olemaan sivussa kaukalosta. Kolmannessa ottelussa niin ikään loukkaantunut Simon Johansson on tänään mukana Ilveksen kokoonpanossa.

Mainos:

On sanomattakin selvää, että kokeneen Kontiolan poissaolo jättää suuren loven vierasjoukkueen kokoonpanoon. Ilveksen ja Kärppien välinen sarja on tällä hetkellä tilanteessa 2-1 Ilveksen hyväksi. Sarjan viides ottelu pelataan jo huomenna lauantaina Tampereella.