Phil Kesselin teräsmiesputki venyy – pelasi 30 sekuntia ja lensi Detroitista Arizonaan todistamaan esikoisensa syntymää

Phil Kessel

Arizona Coyotesin hyökkääjä Phil Kessel pelasi viime yönä Detroitissa vain yhden 30 sekuntia kestäneen vaihdon ja poistui pukukoppiin. Kessel lensi Arizonaan todistamaan esikoisensa syntymää.

Phil Kessel on tällä hetkellä kaikkien aikojen teräsmieslistassa kolmantena. Hänellä on perättäisiä pelattuja otteluita NHL:ssä vuodelta 2009 saakka, otteluita on kertynyt hurjat 956. Doug Jarvis on toisena 964 ottelullaan ja kärjessä on Keith Yandle, jonka putki on 978 ottelun mittainen. Philadelphia Flyersin puolustajan putki jatkuu Kesselin tavoin edelleen.

Viime yönä Kesselin putki oli lähellä katketa. Coyotesilla oli vierasottelu Detroitissa Red Wingsiä vastaan. Samaan aikaan kotona Arizonassa oli edessä Kesselin esikoisen syntymä. Kessel sekä Coyotesin omistaja Alex Meruelo kuitenkin halusivat Kesselin putken jatkuvan. Niinpä avauskentällisessä ollut hyökkääjä pelasi yhden vaihdon, säntäsi samantien pukukoppiin. Kesselille oli Meruelon toimesta järjestetty yksityislento, joka kiidätti hyökkääjän takaisin Arizonaan todistamaan esikoislapsensa syntymää.

Mainos:

Arizonan osalta ottelu Detroitissa meni nappiin ilman Kesseliäkin, kun joukkue nappasi tylyn 9-2 -vierasvoiton Red Wingsistä.

Lue myös: NHL:n parhaat puolustavat puolustajat listattiin – mukana myös suomalaisnimi