TV2: Kaljoittelu kävi kalliiksi – Tapparan Philip Granath hyllytettiin maajoukkueesta eikä pelaa MM-kisoissa

Philip Granath

Tapparan Philip Granath jätettiin ulos Norjan MM-joukkueesta. Päävalmentaja Tobias Johansson mukaan kyse kurinpitotoimesta.

Norjan TV2 uutisoi, ettei Tapparan Philip Granath pelaa perjantaina alkavissa jääkiekon MM-kisoissa. Norjan maajoukkueen ruotsalainen päävalmentaja Tobias Johansson ei valinnut Granathia kurinpidollisista syistä.

Johanssonin mukaan kyse on tapauksesta, joka sattui vuosi sitten.

Mainos:

– Siksi he eivät ole olleet maajoukkueessa koko kauden aikana, Johansson kommentoi.

Johansson puhui monikossa, koska samasta syystä on hyllytettynä myös Ole Julian Bjørgvik-Holm. Johansson ei kertonut, mikä tämä kurinpidollinen syy on, mutta Granath paljasti asian todellisen laidan TV2:lle.

– Viime vuoden MM-kisoissa minä ja pari muuta henkilöä olimme katsomossa ja joimme muutaman oluen. Tämä on se kurinpidollinen rike, Granath kertoi.

Granathin mukaan hän pelasi kisoissa muutamissa peleissä, mutta niiden jälkeen hänelle sanottiin, että pelejä ei enää tulisi.

– Sitten otin oluen. Se oli täysin typerää ja kadun sitä. Seison sen takana, mitä tein, mutta en tekisi niin uudelleen, Granath totesi.

Granathin mukaan kommunikointi valmennuksen kanssa on ollut heikkoa, kun hän on halunnut selitystä hyllytykselleen. Lisäksi Granath kokee, että kohtelu on ollut epäreilua.

– Oluella oli pelaajia, jotka ovat nyt mukana maajoukkueessa. Se saa minut vihaiseksi ja loukatuksi. Säännöt eivät ole kaikille samat, Granath sanoi.

Lue myös: Sveitsi julkisti MM-joukkueensa – viisi NHL-pelaajaa mukana