Pikkuleijonat kärsi tappion avausottelussa Venäjää vastaan – heikko kolmas erä kostautui

Pikkuleijonat Lauri Reiman

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue, Pikkuleijonat, aloitti perinteisen Hlinka Gretzky Cupin maanantaina Venäjää vastaan. Venäjä onnistui kaatamaan Suomen vahvan kolmannen erän ansiosta.

Pikkuleijonat ja Venäjä ottivat toisistaan mittaa maanantaina. Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia, mutta Venäjän vahva kolmas erä ja vastaavasti Pikkuleijonien ohierä kolmannessa erässä takasivat täydet kolme pistettä Venäjälle.

Kaksi ensimmäistä erää päättyivät tasan 1-1. Ensimmäisessä erässä Suomen maalista vastasi Joakim Kemell ja toisessa erässä Suomen ylivoimalla tasoihin toi Topi Rönni.

Kolmannessa erässä Venäjä vei kuitenkin voiton iskien erän alkupuolella 3-2 -johtomaalin. Kaksi seuraavaa osumaa Venäjä iski Suomen verkkoon tyhjään maaliin ja näin loppulukemiksi kirjattiin 5-2.

Pikkuleijonat avasi Hlinka Gretzky Cupin tappiolla – katso ottelutallenne alta!

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.

Suomi pelaa turnauksen toisen ottelunsa jo tänään tiistaina, kun otteluohjelmassa on kohtaaminen Tshekkiä vastaan, joka pelaa alkulohkon ottelut kotikaukalossaan. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 20:00.

Eiliseen otteluun oli saatavilla livestream. Myös tämän illan otteluun pitäisi olla livelähetys saatavilla.