Rasmus Ristolaisen debyytti Philadelphiassa ei mennyt nappiin – lahjoitti Bruinsille maalin

Rasmus Ristolainen

Suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen teki viime yönä debyyttinsä Philadelphia Flyersin paidassa, kun Flyers kohtasi kotijäällä Boston Bruinsin.

Philadelphialainen urheilukansa on tunnetusti erittäin intohimoista ja osittain myös raakaa. Sen sai kokea ensimmäistä kertaa omakohtaisesti myös Rasmus Ristolainen joka teki debyyttinsä Philadelphia Flyersin paidassa.

Flyersiin täksi kaudeksi siirtynyt Ristolainen pelasi tämän kauden ensimmäisen ottelunsa kun Flyers kohtasi kotijäällä Boston Bruinsin. Loukkaantuneena olleen Ristolaisen pelituntuma ei ollut parhaimmillaan ja se näkyi myös suomalaispuolustajan otteissa.

Toisessa erässä Ristolainen heitti kiekon hyökkäyspäässä viivasta kohti päätyä. Ristolaisen kiekko päätyi kuitenkin Bruisin Charles McAvoylle, jota suomalaispuolustaja ei kuitenkaan huomannut. McAvoy syötti Taylor Hallin läpiajoon, joka ei erehtynyt vaan kavensi tilanteeksi 3-2. Voit katsoa videon tapahtuneesta alta.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Flyers voitti ottelun lopulta lukemin 6-3. Ristolainen ei tehopisteitä ottelussa itselleen saanut. Tilastoihin hän pääsi yhdellä kahden minuutin rangaistuksella. Tehotilastoon jäi lopulta pakkaslukema -1.