Jäätävä selkäsauna – Mestiksen kärkijoukkue kärsi ruman tappion Rovaniemellä

Mestis RoKi - IPK suomen viihdyttävintä lätkää

Mestiksen ainoassa ottelussa keskiviikkona rovaniemeläinen RoKi isännöi Iisalmesta tulleita vieraita, kun sarjataulukossa pisteissä toisena oleva IPK saapui pohjoiseen. 

IPK lähti otteluun suurena ennakkosuosikkina, olihan iisalmelaisryhmä voittanut kaikki neljä aiempaa keskinäistä kohtaamista tällä kaudella ja vielä reilulla maalierolla.

Ennakkosuosikin asemassa ollut IPK ei kuitenkaan kyennyt Rovaniemen illassa juuri mihinkään vaan se näytti alistuneelta isäntien edessä. Loppulukemiksi Rovaniemellä kirjattiin 10-2.

Mainos:

Ottelu alkoi kotijoukkueen komennossa, kun Kasperi Torikka iski ottelun avausmaalin kun pelikellossa oli vasta 32 sekuntia. Tätä johtoaan kotijoukkue ei menettänyt enää ottelun aikana, vaikka IPK tulikin ensimmäisessä erässä maalin päähän Janne Katosalmen maalilla. Ensimmäisessä erässä nähtiin yhteensä neljä maalia RoKin osuessa kolmesti ja IPK:n kerran.

Toinen erä oli täydellistä kotijoukkueen näytöstä. RoKi iski neljä maalia IPK:n verkkoon ja ottelu oli käytännössä ohi.

Kolmannessa erässä nähtiin kahden aiemman erän tapaan neljä maalia, kun kotijoukkue osui kolmesti ja IPK vielä kertaalleen. Loppulukemat 10-2 ja kolme pistettä jäi Rovaniemelle.

Katso alta ottelun RoKi – IPK huippuhetket ja kaikki maalit:

Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen suoraan Ruudusta.

 

Lue myös: Tommi Miettinen jatkosopimukseen KalPan kanssa