Roope Hintz nappasi Dallas Starsin reppuselkäänsä – hurja toinen erä voiton takuuna

Roope Hintz Dallas Stars Detroit

Roope Hintz oli kovalla pelipäällä keskiviikon NHL-kierroksella, kun Dallas Stars vieraili Detroit Red Wingsin kotiluolassa.

Vieraat menivät avauserässä johtoon Jamie Bennin osumalla, mutta tämän jälkeen Detroit nousi rinnalle ja ohi David Perronin ja Alex DeBrincatin maaleilla.

Toisen erän ensimmäisellä minuutilla Mason Marchment toi Dallasin tasoihin – ja sitten olikin sitten Hintz-show’n aika.

Suomalaishyökkääjä survoi ensin maalinedustalta 2-3-osuman, minkä jälkeen hän oli alustamassa Esa Lindellin 2-4-maalia. Erän päätteeksi Hintz painoi tulisen rannelaukauksen verkon perukoille ja muutti lukemat jo 2-5:een.

Päätöserässä Dylan Larkin ja J.T. Compher osuivat vielä kerran mieheen, mutta tasoihin asti Detroitin kiri ei yltänyt, joten loppulukemat kirjattiin 4-5.