Äitienpäivän herkkupalana Ruotsi – Suomi Tukholmassa – näin katsot ottelun TV:stä

Suomi - Ruotsi - Suomi Leijonien ottelut ilmaiseksi mm-kisat Venäjän EHT-turnauksen otteluohjelma

Suomi pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen MM-kotikisoja, kun Tukholmassa vastaan luistelee Ruotsi. Näin katsot Avicii Arenassa pelattavan ottelun TV:stä.

Leijonien viimeinen EHT-turnaus ennen ensi viikolla alkavia MM-kotikisoja on sujunut mollivoittoisesti. Ensin torstaina Sveitsi kävi tarjoilemassa kotiyleisölle myrkkyä kaatamalla Leijonat Tampereella, lauantaina Suomi koki tappion Tukholmassa Kari Jalosen luotsaamaa Tshekkiä vastaan.

Tänään lauantaina Suomi pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen MM-kotikisoja. Avicii Arenassa nähdään todellinen äitienpäivän herkkupala, kun Suomi ja Ruotsi ottavat sunnuntain kamppailussa mittaa toisistaan.

Mainos:

Leijonat lähtee taatusti hakemaan ottelusta parempaa tulosta, kuin kahdesta aiemmasta ottelusta tämän vuoden Ruotsin EHT-turnauksessa. Ensimmäiset NHL-vahvistukset nähtiin kaukalossa jo lauantaina, kun Joel Armia ja Juho Lammikko pukivat leijonapaidan ylleen.

Suomi on poikkeuksellisen tilanteen edessä, sillä ensimmäistä kertaa vuoteen joukkue on kolmen ottelun tappioputkessa. Sveitsin ja Tshekin lisäksi alla on tappio Ruotsille. Edellisen kerran Suomi on ollut yhtä pitkässä tappioputkessa vuosina 2020-21, jolloin Leijonat hävisi kertaalleen Ruotsille ja kahdesti peräkkäin Venäjälle.

Täytyy kuitenkin muistaa, että harjoitusottelut ovat aina vain harjoitusotteluita, eikä niiden tuloksista kannata tehdä liikaa johtopäätöksiä. Fakta kuitenkin on se, että kun kiekko tippuu tulevana perjantaina Tampereella jäähän, olisi otteluun huomattavasti mukavampaa lähteä voitto takataskussa kenraaliharjoituksesta. Tsekkaa MM-kisojen otteluohjelma!

Näin katsot Ruotsi – Suomi TV:stä

Leijonien ja Ruotsin välinen kohtaaminen alkaa sunnuntaina kello 17:00. Ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta, joka lähettää ottelun suorana. Ottelu on katsottavissa myös Discovery+ -palvelusta. Ottelun kotisohville selostaa Oskari Saari, kommentaattorina toimii Janne Pesonen.