MM 2024: Ruotsi – Suomi | Näin katsot ottelun TV:stä!

Suomi Ruotsi MM-kisat 2024 televisiointi tv Helenius Kapanen Leijonat

Ruotsi ja Suomi MM-puolivälierässä! Torstain ottelu on nähtävillä täysin ilmaiseksi, joten kansa kokoontunee runsain määrin TV:n ääreen klo 21:20 alkaen.

Lätkäklubin tarjous: Nappaa 30€ ilmaisveto jääkiekkoon!

Näin katsot Ruotsi – Suomi -pelin TV:stä

MM-kisojen televisiointi lepää tulevat vuodet Viaplayn hallussa, mutta kanavapaketti on kallis, kuten myös mediassa saakka ollaan puitukin.

Mainos:

On kuitenkin täysin ilmainen tapa seurata Leijonien otteita, sillä MTV3-kanava näyttää kaikki Suomen pelit – sekä turnauksen ratkaisuottelut – suorana lähetyksenä. Selostajana näissä matseissa toimii takuuvarma leijonaääni Antero Mertaranta. Näin ollen Leijonien ja Ruotsin välinen puolivälierä on tarjolla torstaina ilmaiskanavalta.

Toki ottelu näkyy myös MTV:n Katsomo-palvelussa kuukausimaksua vastaan. Katsomossa etuna ilmaiskanavaan nähden on se, että studio-osuutta on enemmän, kun Maikkarin puolella lähdetään mainoksille.

Ruotsi ollut vakuuttava – Leijonat ei niinkään

Niin siinä vain kävi, että jännittävien vaiheiden jälkeen Leijonat nähdään kuin nähdäänkin kahdeksan parhaan joukossa puolivälierissä. Rehellisesti täytyy kuitenkin todeta, ettei Suomen peli vielä missään vaiheessa ole vakuuttanut – ei edes täysin paineettomassa Sveitsi-ottelussa, joka päätti alkulohkon.

Suomi sai keskiviikkona vieläpä todellista jobinpostia, kun Mikael Granlund asetettiin yhden matsin pelikieltoon, joten Leijonat joutuu tulemaan toimeen ilman selvää ykköshyökkääjäänsä.

Ruotsi sen sijaan on suorittanut turnauksessa häikäisevällä tavalla ja se suoritti kaikki seitsemän alkulohkon otteluaan puhtaalla pelillä, eli saldoksi kertyi 21 pistettä.

”Win the right games” on fraasi, joka tässä tapauksessa kannattanee kaivaa esiin. Loppuuko Jukka Jalosen taival Leijonien päävalmentajana, vai vieläkö pelikirjasta löytyisi sivu, jolla kivikova Ruotsi olisi kaadettavissa?