U20 MM-kisat: Ruotsi-Suomi | Näin katsot ottelun tv:stä 31.12.2023

U20 MM-kisat Suomi Nuoret Leijonat

U20 MM-kisat ovat tulleet siihen pisteeseen, että alkulohkoissa on edessä viimeiset ottelut. Suomi kohtaa sunnuntaina Ruotsin.

Nuorten Leijonien turnaus alkoi nihkeästi, sillä joukkue kärsi ensin tappion Kanadalle, minkä jälkeen Saksa onnistui ensimmäistä kertaa kisahistoriassa kaatamaan Suomen.

Latvia-ottelu päättyi suvereeniin 4-0-voittoon, millä Suomi vältti totaalisen katastrofin.

Mainos:

Sunnuntaina vastus on kuitenkin täysin toista luokkaa. Ruotsi on pelannut turnauksessa äärimmäisen vakuuttavasti, eikä sen verkkoon ole tehty vastustajan toimesta vielä yhtään osumaa. Ensin kaatui Latvia 6-0, sen jälkeen Saksa 5-0 ja viimeisimpänä sinikeltaisten jalkoihin jäi Kanada lukemin 2-0.

Mikäli Ruotsi ei kaadu, on Suomen vastus puolivälierissä mitä todennäköisimmin kovinta mahdollista luokkaa, sillä vastustajaksi asettunee USA.

Näin katsot ottelun tv:stä:

U20 MM-kisat on nähtävillä kokonaisuudessaan Discovery+ palvelussa, mutta Suomen ottelut tulevat Oskari Saaren selostamana myös ilmaiseksi TV5-kanavalta. Sunnuntain 31.12. lähetys käynnistyy Leijonastudiolla kello 15:00 ja itse Ruotsi-Suomi puolestaan polkaistaan käyntiin klo 15:30.