Dallas ja Minnesota aloittivat pudotuspelit ylitöillä – Ryan Hartman nousi ratkaisijaksi yli 90 minuutin tahkoamisen jälkeen

Ryan Hartman

Dallas Starsin ja Minnesota Wildin välinen pudotuspelisarja alkoi pitkällä iltapuhteella. Voittaja löytyi vasta toisessa jatkoerässä kun ratkaisijaksi nousi Wildin Ryan Hartman.

Dallas Stars ja Minnesota Wild aloittivat pudotuspelit ylitöillä. Varsinainen peliaika päättyi tasalukemiin 2-2 ja voittajaa lähdettiin hakemaan jatkoeristä.

Suomalaisista varsinaisella peliajalla maalinteossa onnistui Roope Hintz, joka iski kiekon verkkoon suoraan Jamie Bennin aloitusvoitosta. Hintzin maalilla Stars tuli ottelun toisessa erässä tasoihin.

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Twitteristä.

Ensimmäisessä jatkoerässä ei vielä ratkaisijaa löytynyt, mutta toisessa erässä Wild laittoi ottelun pakettiin. Ryan Hartman nousi kiekon kanssa maalin edustalle ja iski kiekon verkkoon. Näin Wild pääsi tuulettamaan sarjan avausvoittoa vieraskaukalossa.