Sami Niku siirtyy Ilvekseen!

Sami Niku

Liigan puolustajien pistepörssin ykkösmies Sami Niku siirtyy Tampereen Ilvekseen loppukauden mittaisella sopimuksella.

Tampereen Ilves tiedotti maanantaina, että se on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Sami Nikun kanssa. 27-vuotias puolustaja ajautui JYPissä sivuraiteille, sillä Mikko Heiskasen noustua päävalmentajaksi puolustajien pistepörssin ykkönen muun muassa penkitettiin ja jätettiin kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle.

Niku liittyy Ilveksen vahvuuteen heti ja on edustuskelpoinen jo keskiviikkona, kun tupsukorvat kohtaavat KalPan Kuopiossa. Niku on tehnyt tällä kaudella JYPin paidassa 37 peliin mojovat pisteet 11+26.

Mainos:

– Niku kuuluu Liigan parhaisiin pelaajiin, ja hän tekisi jokaisesta eurooppalaisesta joukkueesta paremman tällä hetkellä. Hän on parhaassa peli-iässä oleva nykyaikainen puolustaja, joka pystyy hallitsemaan pelin tempoa sekä rytmiä omalla pelaamisellaan. Keskustelimme siirrosta JYPin, Samin sekä hänen agenttinsa kanssa, ja päästyämme yhteiseen ratkaisuun olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Samin tervetulleeksi Ilvekseen, kertoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran nettisivuilla.

Sami Niku Ilveksen vahvuuteen:

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.