Samuli Piipponen suuntaa Raumalle? Lukko julkaisi mysteerivihjeen tulevasta hankinnastaan

Samuli Piipponen

Rauman Lukko julkaisi mysteerivihjeen tulevasta pelaajastaan. Hankinnan spekuloidaan olevan Jukureissa alkukauden pelannut Samuli Piipponen.

Rauman Lukko on tullut tutuksi mysteerivihjeistään liittyen tuleviin pelaajahankintoihin. Nyt Lukko on julkaissut vihjeen tulevasta pelaajastaan.

Lukon vihje oli linkki Youtube -videolle, jossa nähdään sekuntin mittainen ”piip” -ääni. Vihje vaikuttaisi olleen kuitenkin liian helppo, sillä useampi näyttäisi arvanneen uuden pelaajan henkilöllisyyden jo varhain.

Mainos:

Jos twiitti ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Rauman Lukon Twitter-tililtä.

On oletettavaa, että ”piip” -ääni viittaa kirjaimilla piip -alkavaan sukunimeen. Tällaisella yhdistelmällä alkavia sukunimiä on Liigassa yksi.

Liigassa pelaa tällä hetkellä kaksi Piipposta (Topi ja Samuli) joista kumpikin pelaa häntäpään joukkueissa. Topi Piipponen on SaiPan hyökkääjä ja Samuli Piipponen Jukureiden puolustaja.

Kun ottaa huomioon raumalaisten kokoonpanon ja pienoisen tarveen alakerrassa, on melkoisen vaivatonta päätellä, että Jukureiden Samuli Piipposen uusi osoite löytyy Raumalta.

Liigan siirtotakaraja umpeutuu tänään kello 23:59.