San Joselta uskomaton nousu! – Mikael Granlund syötti jatkoaikamaalin ajassa 64:55

San Jose Sharks Mikael Granlund

San Jose Sharks suoritti tiistain NHL-kierroksella New York Islandersia vastaan huiman nousun, joka huipentui jatkoaikavoittoon.

Illasta näytti tulevan jo varsin murheellinen Sharksille, kun kotijoukkue New York Islanders meni hieman ennen kolmannen erän puoliväliä 4-1-johtoon Ryan Pulockin osumalla.

Sharks ei kuitenkaan ollut valmiina luovuttamaan. Ensin Kevin Labanc osui, minkä jälkeen Tomas Hertl iski Mikael Granlundin laukauksesta kimmonneen irtokiekon sisään.

Ajassa 58:30 Hertl osui jälleen ja sinetöi samalla hattutemppunsa, sillä hän oli vastannut myös Sharksin avausmaalista ensimmäisessä erässä.

Ottelu eteni 4-4-tilanteessa jatkoajalle, joka sekin sai huiman lopun. Ensin Islandersin Noah Dobson laukoi tolppaan, minkä jälkeen hyökkäys kääntyi toiseen suuntaan. Sekunnit alkoivat käymään jo umpeen, kun Granlund jätti kiekon William Eklundille, joka painoi voittomaalin uuniin.

Sharks on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä, joten voitanee päätellä, että NHL:n alkukauden heittopussi onkin siis viimein löytänyt peliinsä punaisen langan. Myös Granlund on virallisesti herännyt, sillä hän on nakuttanut noissa kuudessa ottelussa peräti 9 (2+7) tehopistettä.