U20 MM-kisat: Slovakia-Suomi | Näin katsot ottelun tv:stä 2.1.2024

Suomi-Tshekki tv U20 MM-kisat

Jääkiekon U20 MM-kisat ovat edenneet siihen pisteeseen, että jäljellä on 8 parasta maata. Suomi kohtaa puolivälierässä Slovakian.

Kisat eivät missään tapauksessa alkaneet Nuorten Leijonien kannalta suotuisissa merkeissä, sillä joukkue hävisi ensin – tosin melko odotetustikin – Kanadalle, minkä jälkeen tuli todellinen mahalasku Saksa-tappion myötä.

Latviaa vastaan pelissä alkoi näkymään jo viitteitä paremmasta ja viimeistään Ruotsi-ottelussa nähtiin ajoittain loistavaa peliä, joilla voi haastaa myös isompia maita.

Mainos:

Suomi sijoittui lohkossa lopulta kolmanneksi, mikä tarkoitti sitä, että pahin mahdollinen puolierävastus USA onnistuttiin välttämään. Sen sijaan vastaan asettuukin toisen lohkon kakkoseksi sijoittunut Slovakia, jonka kenraaliharjoitus puolivälieriä silmällä pitäen ei mennyt lainkaan nappiin, sillä joukkue kärsi lohkovaiheen viimeisessä ottelussa tylyn 10-2-tappion jenkeille.

Kaikki puolivälierät pelataan tiistaina ja Nuoret Leijonat pääsevät askiin heti ensimmäisessä matsissa kello 13:00 alkaen.

Näin katsot ottelun tv:stä:

U20 MM-kisat on nähtävillä kokonaisuudessaan Discovery+ palvelussa, mutta Suomen ottelut tulevat Oskari Saaren selostamana myös ilmaiseksi TV5-kanavalta. Tiistain 2.1. lähetys käynnistyy Leijonastudiolla kello 12:30 ja itse Slovakia-Suomi puolestaan polkaistaan käyntiin klo 13:00.