Sportin ja Pelicansin välisen ottelun lehdistötilaisuudessa klassikon ainekset – valmentajien nimet sekaisin, Dufvalta jäätävä kuitti

Lehdistötilaisuus

Sportin ja Pelicansin välisen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa nähtiin jälleen Risto Dufvalta lausahdus, joka voi hyvinkin jäädä elämään pidemmäksikin aikaan. Katso lehdistötilaisuus alla olevasta linkistä.

Sportin ja Pelicansin välinen ottelu torstai-iltana ei noussut klassikoiden joukkoon vierasjoukkueen pyyhkäistessä Sportin yli tylyin lukemin 4-0. Ottelun jälkeinen lehdistötilaisuus sen sijaan sisälsi elementtejä, jotka voivat nousta klassikoiden joukkoon.

Lehdistötilaisuuden alku oli jo itsessään koominen, kun lehdistötilaisuuden vetäjä kutsui Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelää virheellisesti Miettiseksi. Niemelä ja Risto Dufva olivat tilanteessa huvittuneita ja Dufva kuittasi ennen Niemelän vastausta kyseessä todellakin olevan Tommi Niemelä.

Mainos:

Dufvan oma puheenvuoro voi nousta niin ikään klassikoiden joukkoon. Värikkäistä sanavalinnoistaan tunnettu pitkän linjan valmentaja räväytti jälleen – tai enemmänkin oli räväyttää. Dufva totesi puheenvuoronsa päätteeksi, että ”…tää on tämmöstä tämä ammatti. Parhaimmillan täyttä…riemua”. Tommi Niemelällä oli Sportin päävalmentajan puheenvuoron jälkeen pokassa pitelemistä.