Leijonien joukkue Karjala-turnaukseen julkaistu – maalivahtiosastolla yllätysnimi

Suomen Leijonien kentälliset joukkue Leijonien kentälliset Harri Pesonen

Suomen joukkue marraskuussa pelattavaan perinteiseen Karjala-turnaukseen on julkaistu. Yksi suurimmista yllätyksistä löytyy Leijonien joukkueen maalivahtiosastolta.

Jukka Jalonen on tehnyt valintansa yhdessä valmennusryhmänsä kanssa perinteikkääseen Karjala-turnaukseen, joka pelataan Turussa marraskuun alkupuolella.

Suomen joukkue on normaaliin tapaan sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Leijonien joukkue on tyypillisesti kotiturnauksessa ollut vahva ja iskukykyinen ja sitä se todellakin taas on. Yksi suurimmista yllätyksistä löytyy Suomen maalin suulta, kun SaiPan Niclas Westerholm on mukana joukkueessa. Viime kaudella A-maajoukkueessa debyyttinsä tehneen Westerholmin alkukausi on muun joukkueen tapaan ollut hieman haastava. Leijonien toinen maalivahti turnauksessa on olympia- ja MM-kultaa viime vuoden aikana juhlinut Harri Säteri.

Mainos:

Joukkueesta löytyy useita mielenkiintoisia nimiä, kuten paluun maajoukkueeseen tekevä Jori Lehterä. Mukana joukkueessa on myös useita olympiavoittajia sekä maailmanmestareita. Tulokkaita joukkueessa on neljä. Joose Antonen, Joona Ikonen, Eetu Liukas sekä Aapeli Räsänen saavat kasteensa A-maajoukkueessa.

Suomen joukkue Karjala-turnaukseen

Maalivahdit

Harri Säteri, EHC Biel
Niclas Westerholm, SaiPa

Puolustajat

Niklas Friman, Brynäs
Tommi Kivistö, Kärpät
Mikko Lehtonen, ZSC Lions
Petteri Lindbohm, HPK
Ilari Melart, HIFK
Ville Pokka, Färjestad PK
Juuso Riikola, IK Oskarshamn
Vili Saarijärvi, Lagnau
Mikael Seppälä, Tappara
Veli-Matti Vittasmäki, Tappara

Hyökkääjät

Miro Aaltonen, Kloten
Joose Antonen, KooKoo
Marko Anttila, Kärpät
Hannes Björninen, Brynäs
Anrei Hakulinen, Lukko
Joona Ikonen, Ilves
Jere Innala, Frölunda
Juho Lammikko, ZSC Lions
Jori Lehterä, Tappara
Eetu Liukas, HPK
Waltteri Merelä, Tappara
Iiro Pakarinen, HIFK
Aapeli Räsänen, KalPa
Antti Suomela, IK Oskarshamn
Teemu Turunen, Kärpät

Karjala-turnaus 2022 pelataan tänä vuonna Turun Gatorade Centerissä 10.-13.11. Liput Suomen otteluihin maksavat aikuiselta alkaen kahdeksan euroa seisomakatsomoon ja 19 euroa istumapaikoille. Viikonlopun aikana luvassa on myös locker room sale, jossa myytävänä on maajoukkueeseen liittyvää esineistöä ja vaatteita.