Nuoret Leijonat kohtaa Saksan – näillä kentällisillä puolivälierään

Suomi - Sveitsi Suomen kentälliset Nuoret Leijonat Nuorten Leijonien kentälliset Nuoret Leijonat Antti Pennanen

Suomi ja Saksa kohtaavat toisensa Nuorten MM-kisojen ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu.

Nuorten MM-kisat ovat edenneet jo pudotuspelivaiheeseen ja Nuoret Leijonat nähdään askissa heti ensimmäisessä puolivälierässä. Suomen vastaan luistelee Saksa.

Suomen ja Saksan välinen kamppailu on erittäin aikainen ottelu paikallista aikaa, sillä kello 19 Suomessa alkava ottelu alkaa Edmontonissa jo aamukymmeneltä. Niinpä Nuorilla Leijonilla on ollut erittäin aikainen herätys keskiviikkoaamuna.

Mainos:

Suomen kentälliset illan otteluun on julkaistu. Kuten olettaa saattoi, Suomen maalilla aloittaa Leevi Meriläinen, joka on pelannut kaikki ottelut yhtä lukuunottamatta. Mikäli kaikki sujuu odotetusti, kantaa Meriläinen torjuntavastuun loppukisojen ajan. Suomen ykkösketju on ollut kisojen alusta saakka yhdessä ja se on toiminut hyvin, Joakim Kemell ja Aatu Räty ovat kumpikin pistepörssissä TOP3:ssa. Turnauksen edetessä kohti mitalipelejä odotetaan myös muilta kentällisiltä tehoja.

Suomen kentälliset puolivälierään Saksaa vastaan

Maalivahti:
1 Leevi Meriläinen

Varamaalivahti:
31 Juha Jatkola

1:
22 Roni Hirvonen – 34 Aatu Räty – 37 Joakim Kemell
3 Ruben Rafkin – 7 Topi Niemelä

2:
13 Roby Järventie – 18 Joel Määttä – 29 Kasper Simontaival
6 Eemil Viro – 21 Aleksi Heimosalmi

3:
28 Eetu Liukas – 27 Oliver Kapanen – 23 Kalle Väisänen
4 Joni Jurmo – 10 Kasper Puutio

4:
24 Ville Koivunen – 20 Samuel Helenius – 33 Brad Lambert
2 Matias Rajaniemi

13. hyökkääjä:
19 Juuso Mäenpää

Ottelu Suomi – Saksa alkaa kello 19:00 Suomen aikaa ja ottelu on katsottavissa ilmaiseksi TV5 -kanavalta. Kaikki kisojen ottelut näkyvät myös Discovery+ -palvelun kautta.