Leijonat jahtaamaan finaalipaikkaa – näillä kentällisillä Yhdysvaltoja vastaan

lohkot Suomi - Tanska Unkari - Suomi - Ranska Suomi Leijonat Suomen kentälliset lohkovoittoon Suomi - Iso-Britannia Leijonat Leijonien Suomen kentälliset Suomi - Venäjä Leijonien kentälliset Suomi - Slovakia Suomen kentälliset Leijonat finaaliin

Suomi ja Yhdysvallat kohtaavat toisensa Tampereen iltapäivässä semifinaaliottelussa. Voittaja etenee finaaliin, häviäjä pelaa sunnuntaina pronssiottelussa. Suomen kentälliset semifinaaliin on julkaistu.

Suomi ja Yhdysvallat taistelevat paikasta MM-kisojen loppuottelussa. USA:lla on kokoonpanohuolia, kun joukkue joutuu lähtemään otteluun Leijonia vastaan vain neljällä puolustajalla.

Suomella sen sijaan ei sen suurempia huolia kokoonpanonsa kanssa ole. Se pääsee lähtemään otteluun terveellä miehistöllä ja Leijonat lähteekin otteluun varsin selvänä suosikkina. Parista pelistä sivussa ollut Sami Vatanen tekee paluun kokoonpanoon, Mikael Seppälä putoaa kokoonpanon ulkopuolelle.

Mainos:

Leijonat ja USA kohtaavat toisensa toistamiseen tässä turnauksessa. Joukkueet pelasivat samassa alkulohkossa. Alkulohkon kamppailu päättyi Leijonien voittoon lukemin 4-1.

Puolivälieräotteluista USA pääsi hieman helpommalla kuin Suomi. Leijonat joutui Slovakiaa vastaan tappiolle ja joutui kampeamaan itsensä kahden maalin takaa tasoihin ja ohi. Yhdysvallat nappasi voiton Sveitsistä tyylipuhtaasti 3-0.

Suomen kentälliset semifinaaliin Yhdysvaltoja vastaan

Maalivahti:
45 Jussi Olkinuora

Varamaalivahti:
29 Harri Säteri

1:
64 Mikael Granlund (A) – 65 Sakari Manninen – 70 Teemu Hartikainen
4 Mikko Lehtonen – 38 Juuso Hietanen

2:
25 Toni Rajala – 51 Valtteri Filppula (C) – 76 Jere Sallinen
41 Miro Heiskanen – 2 Ville Pokka

3:
82 Harri Pesonen – 91 Juho Lammikko – 10 Joel Armia
3 Niklas Friman – 42 Sami Vatanen

4:
80 Saku Mäenalanen – 24 Hannes Björninen – 12 Marko Anttila (A)
23 Esa Lindell – 55 Atte Ohtamaa

Suomen ja Yhdysvaltojen välinen semifinaaliottelu alkaa kello 14:20. Illalla pelataan vielä toinen semifinaaliottelu, jossa toisensa kohtaavat Tshekki ja Kanada. Tsekkaa kisojen otteluohjelma ja tulokset kokonaisuudessaan!

Jos video ei näy laitteellasi voit katsoa sen suoraan Youtubesta.